Könnyű volt feladni a posztolást a shooting star-ság után, elvégre mikor fogok megint 26 ezres nézettségű posztot írni? Hát persze, soha a büdös kurva életben. De azért van miről hőbörögni bőségesen.

Vagy inkább röhögni.
Ugyanis az, amit a napokban a Fidesz művelt, az igazából annyira kellemetlenül kínos, hogy csakis nevetni lehet rajta. Most már nem az van, hogy baloldali ellenzékiek siratják a demokráciát és ők szarnak bele, hanem sajnos elkezdtek valódi (általuk hozott) törvényeket megsérteni és amikor valaki az orrukra koppint, akkor egy hatéves kisfiú szintjén hazudoznak és támadnak vissza. rogán antal képviselő és polgármester például simán lekutyapicsázta, hogy a pártja megsértette a jelenleg hatályban lévő törvényeket Baján, olyan igazi ostoba fasz módon. Papcsákot is bevédi a párt, akiről kiderült, hogy igazából feltehetőleg közönséges bűnöző öltönyben, kevés ésszel, legalábbis egy akolbéli szerint. Eleve, egészen nyilvánvaló, hogy a korrupt geci, a csaláson belüli erőszakoló, a bunkó paraszt és az összes hasonló véglény addig feltétlen védelmét élvezi a pártnak, míg jó katona és csak akkor dobják, amikor már tényleg nagyon, nagyon kínos.

Ennek a geciputtyony pártnak most látszik igazán a legfőbb bűne, újra erőre kaptak a pufajkások, a párttitkárok, a besúgók és az összes hasonló, csak most máshogy hívják őket. És amíg hűségesek, meg lesznek védve, mindegy, hogy alpári, gusztustalan módon szólogatnak be az értelmi fogyatékosokra, mindegy, hogy zavarják őket a hajléktalanok (sőt, itt alaptörvény-módosítás is járt), mindegy, hogy milyen rettenetes kőkorszaki elméleteket vallanak drogügyekben, vagy egyéb szenvedélybetegségekkel kapcsolatban, mindegy, hogy gyakorlatilag tönkreteszik egy ország alapját képező közoktatást, minden mindegy, csak törleszkedjen és kussoljon. Az Ángyán-féléknek meg menniük kell, ez a rendszer még a saját híveket is kidobja, ha gondolkodni merészelnek, vagy elfekteti, mint Pokornit, aki nem túl nagy elánnal mondott ellent kisebb kérdésekben, így maredhat polgármester.

Ezt az IFA-platónyi kommunista pártfunkcionáriust meg nem ez a balfasz ellenzék fogja elzavarni, hanem egyszer majd beüt a ménkű, ennyi hülyét ugyanis nem lehet a karámon belül tartani, ez fizikai képtelenség. Nem ment a náciknak, nem ment a kommunistáknak se, csak ők ki tudták végezni a barmokat, ez meg azért már nincsen. És egyszer majd kiszivárog valami hangfelvétel, amin a Nemzet Vezére olyat mond, hogy az ő kétmillió feltétlen alattvalója kiakad és kettéoszlik.